Facebook Twitter Youtube Blog Pinterest Tot Cavall https://www.tot-cavall.com/ Tot Cavall Tot Cavall info@theanimallshop.com 965 870 797 https://www.tot-cavall.com/skin/frontend/default/animallshop/images/logo.png
965 870 797 https://www.tot-cavall.com/skin/frontend/default/animallshop/images/logo.png EUR https://www.tot-cavall.com/
Av. Marina Baixa 122, 03530 La Nucia (Alicante), España La Nucia 03530
38.608944 -0.128188
 

IMPORTANTE: Los plazos de entrega para artículos que no tenemos en tienda y hay que pedir a fábrica pueden demorarse entre 24 horas y 9 días.

F.R.A. LAMI CABEZADA DOMA NATURA

F.R.A. Lami Cabezada Doma Natural

Disponibilidad: En existencias

139.5 EUR

F.R.A.Lami Cabezada hecha de cuero sin frontalera muserola ancha y plana, con riendas incluidas.Doma Natural

Sea el primero en dejar una reseña para este producto

* Campos Requeridos

** Recuerda que los plazos de entrega para artículos que no tenemos en tienda y hay que pedir a fábrica pueden demorarse entre 24 horas y 9 días.

Detalles

F.R.A.Lami Cabezada hecha de cuero sin frontalera muserola ancha y plana, con riendas incluidas.Doma Natural

Freedom Riding Articles heeft een nieuw bitloos hoofdstel ontwikkeld, de F.R.A. Lami.


Binnen het bitloos rijden in de gekruiste systemen is vanaf nu een uniek hoofdstel in een zeer hoogwaardige kwaliteit beschikbaar. Dit volledig uit Engels leder vervaardigde hoofdstel kenmerkt zich door een hoogwaardige kwaliteit en een zeer luxe afwerking. Stud hooks verzorgen de verbindingen en de anatomisch geprofileerde neusriem heeft aan de achterzijde een luxe foamgevulde softlederen padding.
Het vernuft van de Lami schuilt in een technisch hoogstandje in de neusriem. Daarin is het "direct release system" ingebouwd. Dit systeem zorgt ervoor dat elke door de ruiter ingebrachte teugelhulp voor honderd procent in het hoofdstel en specifiek in de neusriem wordt gevolgd. Zowel in het geven van een teugelhulp als in het nageven, met andere woorden de release is dus altijd en direct 100% duidelijk voor je paard.

Te podría(n) interesar también el/los siguiente(s) producto(s)

Información adicional

Color No
Talla No
Marcas F.R.A.
Solo Tarjeta o Transferencia No

Productos relacionados

  • Pastor Electrico
  • nvios gratis hipica
  • Envios en 24 horas